Ny firmware från Olympus

Nyheter 14 mar 2018

Det är ju ganska vanligt att kameratillverkarna släpper ny firmware med jämna mellanrum, för att ge kamerorna nya funktioner och förbättringar. Nu har Olympus rullat ut en rejäl uppdatering av den fasta programvaran för kamerorna Olympus OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M5 Mark II och Olympus PEN-F.

Uppdateringsversion 2.0 för E-M1 Mark II, version 4.0 för E-M5 Mark II och version 3.0 för PEN-F är tillgängliga för nerladdning via programvaran Olympus Digital Camera Updater och ger nya funktioner och förbättrad prestanda, plus ett nytt konstfilter för alla tre modeller.

Utöver uppgraderingen av den fasta programvaran släpps en LUT-fil som möjliggör filmning med färggradering med E-M1 Mark II eller E-M5 Mark II i Flat-läget när programvaran Blackmagic DaVinci Resolve används.

Klicka här för att komma till nerladdningssidan.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.