Ny Canoscanscanner och multifunktionsenheter från Canon

Kringutrustning 7 Dec 2012

De nya trådlösa Pixmaskrivarna från Canon har en slimmad design, men ska ändå erbjuda smarta funktioner för enkel åtkomst av färgpatroner. Dessutom ska maskinernas låga höjd göra det enkelt att öppna scannerlocket för dig med begränsat utrymme.

Med inbyggd WiFi och mobila utskrifter är det möjligt för dig att skriva ut dina bilder var du än är i ditt hem. Skrivarna fungerar även ihop med den nyutvecklade appen Canon Easy-PhotoPrint mobile app2. Programmet finns för de flesta smartphones.

Nykomlingarna i Pixma-serien heter MG6320 och MG5420. MG6320 har sex färgpatroner, inklusive grå färg, medan MG5420 har fem färgpatroner.

För att du ska få en uppfattning om de nya skrivarnas prestanda så kan nämnas att de kan åstadkomma ramlösa utskrifter i storlekar upp till 4 x 6 tum (10 x 15 cm), och det hela tar bara 21 sekunder att utföra i högsta upplösningen som är 9600 x 2400 dpi. Med hjälp av funktionen Full HD Movie Print kan skrivarna dessutom skriva ut bilder från videofilmer.

Om du inte behöver en inbyggd scanner erbjuds även Pixma iP7220, som även den är en trådlös skrivare. Modellen har dessutom i det närmaste identiska prestanda som de bägge multifunktionsskrivarna.

Sist men inte minst har Canon passat på att lansera scannern Canoscan 9000F Mark II.
Den klarar med hjälp av en tillsats att läsa in 35 mm film och diabilder. Skannerns upplösning ligger på 9600 x 9600 dpi för film, och 4800 x 4800 dpi för övrig media.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.