Ny blixt från Elinchrom

Nyheter 12 mar 2018

Elinchrom ELB 500 TT heter en ny, portabel studioblixt, som enligt tillverkaren är världens kraftfullaste portabla TTL-blixt. I och med att vikten ligger på endast 2,48 kilo lämpar den sig särskilt för porträttfotografer som är ute på fältet och fotograferar.

Bland funktionerna märks TTL-styrning, snabb blixtsynk (ner till 1/8000 sekund) och en kompakt design. Dess maximala styrka ligger på 500 Ws, och uppladdningstiden är 0,05-2 sekunder. Batteriet räcker upp till 400 blixtar på full effekt.

Man kan välja mellan två olika paket om man vill köpa Elinchrom ELB 500 TT. Det första innehåller batteripack och ett blixthuvud och kostar 18 495 kronor, medan det andra innehåller ett batteripack och två blixthuvuden och kostar 19 995 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.