Ny actionkamera med full-HD

Kompaktkameror 14 mar 2011

Företaget DuoData lanserar nu en helt ny actionkamera som erbjuder inspelning i full-HD-upplösning. Videokameran är framför allt tänkt som en så kallad ”in-car camera” men eftersom den är vattenskyddad går den utmärkt att använda till alla typer av actionsporter.

Själva kamerahuset monteras med en hjälm, och från kameran går sedan en kabel ner till styrenheten som har alla kontroller samt en liten display. Styrenheten placerar du lämpligen i fickan eller i en ryggsäck.

Kameran klarar att filma i full-HD-upplösning (1080p/30fps) och tar stillbilder med en upplösning på 8 Megapixlar.

Med i paketet följer en hel del tillbehör som extern mikrofon, fjärrkontroll, två batterier och laddare för såväl cigarettändare, USB som vanligt vägguttag. Allt förvaras i en praktiskt förvaringsväska.
Mer information hittar du på DuoDatas hemsida: www.duodata.se.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.