Ny A3+-fotoskrivare från Epson

Kringutrustning 6 maj 2011
Epson Stylus Photo R2000
Epson Stylus Photo R2000

Nya Epson Stylus Photo R2000 klarar A3+-format och använder åtta färgpatroner. Varje patron innehåller 17 ml bläck, vilket är 50 procent mer än tidigare modeller i samma klass. Det innebär att större utskriftsarbeten kan slutföras med färre bläckbyten.

Epson har också tillgodosett kundernas önskemål om trådlös anslutning genom att utrusta R2000 med Wi-Fi-stöd. Det i kombination med USB- och Ethernet-anslutning gör skrivaren extremt flexibel. Det går dessutom att skriva ut direkt från din iPhone eller iPad med hjälp av Epsons iPrint-app.

Tack vare Epson UltraChrome HiGloss2-bläck kan användarna få extra glansiga fotoutskrifter och samtidigt uppleva pigmentbläckets alla fördelar, exempelvis hållbara, beständiga utskrifter samt möjlighet att arbeta med ett brett urval media. Utöver utskrifter på konstreproduktionspapper, glansigt eller matt papper, både på lösark och rulle, skriver R2000 också ut direkt på CD-/DVD-skivor och tjocka media som kartong.

Epson Stylus Photo R2000 kommer att finnas på marknaden från och med maj 2011, och det rekommenderade priset är 4 990 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.