NU KAN DU KÖPA CANON 5!

Okategoriserade 9 apr 2015

Nu finns Canon Specialutgåva 5 ute till försäljning, och du kan köpa tidningen i alla välsorterade tidningsbutiker, inklusive Faktaböcker.se

KAGU-1502-A-001-A

Femte delen av Canon Specialutgåva innehåller massor av tips om hur du kan använda din Canon-kamera ännu snabbare, smartare och bättre. Tidningen köper du enklast via Faktaböcker.

Nedan lite information om lite av innehållet:

Den femte utgåvan av Canon Specialutgåva ger dig ännu mer Canon-kunskap så att du kan bli en ännu bättre Canonfotograf. Det här är de viktigaste delarna av innehållet:

• I kapitlet ”Förbered kameran” går vi igenom din Canon-kameras olika reglage, och lär ut grundläggande menykunskap.

• I nästa steg ger vi dig tips om hur du ska hålla kameran optimalt, och hur du står i olika lägen för att bilderna ska bli så bra som möjligt.

• …därefter gör vi en djupdykning i kamerans exponeringslägen – en kunskap som måste sitta i ryggraden för att du ska kunna komma vidare.

• Skärpan på rätt ställe är också viktigt, och det går vi igenom i kapitlet ”Fokusering”.

• Nu har du blivit varm i kläderna och kan ta dig an lite mer avancerade uppifter, så då passar vi på att lära ut konsten att videofilma, använda bildstilar, lysa upp med upplättningsblixt, och lite gafflingsteknik.

• Slutligen får du hänga med ett antal lärlingar som följer med några proffsfotografer på olika uppdrag.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.