NIKONS SNAPBRIDGE-APP NU TILLGÄNGLIG FÖR ANDROID

Nyheter 29 apr 2016

Nu har Nikon lanserat en Androidversion av sin SnapBridge-app. Appen gör det bland annat möjligt att synkronisera kameran med en smartphone eller surfplatta, men även styra viktiga kamerafunktioner via de smarta enheterna

NikonSnapBridge-Wordpress

Nu har Nikon lanserat Androidversionen av SnapBridge-appen, vilken gör det möjligt att synkronisera bilder till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth i samma stund som du fotograferar, och sedan dela bilderna. Du kan även styra de viktigaste kamerafunktionerna via telefonen, hålla kamerans tidsinställning korrekt när du reser, samt hålla kamerans interna program uppdaterat, med mera. Enligt Nikon behöver du inte heller oroa dig över batterikapaciteten. När SnapBridge inte aktivt synkroniserar bilder, används Bluetooth Smart Ready så att strömförbrukningen ska bli försumbar.

iOS-versionen av appen är planerad att finnas tillgänglig från App Store senare i sommar.

SnapBridge kommer vara en standardfunktion i nästan alla Nikon-kameror från 2016 och framåt, och

först ut med stöd för appen bland Nikons systemkameror är Nikon D500. Bland kompaktkameror i företagets sortiment som idag stödjer appen och dess funktioner kan nämnas Coolpix A300, A900, B500 och B700.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.