Nikon lanserar en röd D3100

Systemkameror 21 sep 2011

För första gången någonsin introducerar nu Nikon en färgglad systemkamera. Nikons bästsäljande systemkamera D3100 kommer nämligen att finnas tillgänglig i hela Europa i en röd variant.

D3100 är Nikons instegsmodell i systemkamerasegmentet. Det nya tillskottet i serien har samma upplösning på 14,2 megapixlar, guideläge, full-HD-film och live-view-läge som den ursprungliga D3100-modellen.

Lanseringen av en färgglad röd modell är tänkt att göra kameran ännu mer attraktiv för förstagångsanvändare av systemkameror, blandannat familjer och ungdomar.

D3100 i rött kommer att finnas tillgänglig runt om i Europa från och med den 22 september.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.