Nik Software tar fram fotoredigerare för iPad

Mjukvaror 20 jun 2011

En av de största mjukvarutillverkarna inom fotobranschen, efter Adobe, lanserade nyligen ett nytt intressant program för iPad. Det är en helt ny applikation specialdesignad för iPad och använder tillverkarens långa erfarenhet för att skapa ett snabbt och stabilt program för att hantera dina bilder på ett roligt och högkvalitativt sätt på din platta. De flesta bildprogram till mobila enheter har tidigare varit begränsade till att visa bilder, och göra enklare korrigeringar. Med Niks nya program Snapseed utvecklas detta ytterligare. Du får till exempel tillgång till flera spännande filter som kan justeras på flera olika sätt, samt möjligheter att justera ljus, kontrast och färger genom att bara dra på pekskärmen. Får vi gissa är Snapseed det första steget i en lång rad av avancerade bildbehandlingsprogram som kommer att dyka upp inom den närmaste tiden till olika mobila enheter.

Snapseed kan laddas ner från Apple App Store redan idag och priset är 38 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.