Naturfotofestivalen i Hässleholm

Aktuellt 9 mar 2012

Nästa vecka – den 16-17 mars – är det återigen dags för Skånsk Naturfotofestival i Hässleholm, och festivaldeltagarna kan se fram mot ett digert program med många spännande seminarier, workshops, vernissage, produktvisningar, fotoutställningar med mera.

Skånsk Naturfotofestival är idag en välkänd mötesplats för naturfotografer från Sverige, Norge och Danmark. Målgruppen består av amatörer och professionella naturfotografer, men också den foto- och naturintresserade allmänheten.

Festivalen lyfter fram naturbildens värden och visar alternativen mellan förstörd och oförstörd natur, och biljetter säljs via nätet på adressen http://naturfotofestival.se fram till och med måndag den 12 mars. Därefter går det enbart att köpa eventuellt överblivna biljetter direkt på plats när evenemanget drar igång.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.