Missa inte Moderskeppets Photoshop-fest

Aktuellt 29 apr 2011


2007 arrangerade utbildningsföretaget Moderskeppet sin första Photoshop-fest, och nu är det dags igen. Den 14 maj mellan klockan 10.00 och 18.00 pågår arrangemanget, och platsen den här gången är Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping. Den sistnämnda högskolan är dessutom medarrangör den här gången.

För kostnaden 345 kronor utlovas en hel dag med Photoshop, mat och trevligt sällskap, och i pressinformationen skriver man att det finns 320 platser, och att man arbetar enligt först-till-kvarn-principen. Biljetterna är släppta och går att beställa på Moderskeppets hemsida.

Läs mer om Photoshopfesten

Här kan du beställa din biljett

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.