MISSA INTE ESLÖVS FOTOFESTIVAL 2015

Aktuellt 16 okt 2015

Lördagen den 7:e november är det återigen dags för Eslövs Fotofestival, och i år har man laddat upp med föredrag, bildvisningar, fotoutställningar, plankettävlingar, bokförsäljning, och mycket mer. Bland annat kommer Brutus Östling hålla en föreläsning med titeln ”Magiska möten i fågelmarker”

EslovsFotofestival-Wordpress 

Den 7:e november är det alltså återigen dags för Eslövs Fotofestival, och i år har arrangörerna laddat upp med en rad intressant innehåll. Bland föredragshållarna under dagen kan nämnas Brutus Östling, Felix Heintzenberg, Hans Kongbäck, Johan Schmitz, Camilla Noresson, och Elisabeth Liljenberg.

Två olika plankettävlingar kommer gå av stapeln där deltagarna får hänga tre bilder per klass. Den första tävlingen har temat ”Spegling/ar”, och den andra erbjuder fritt val av ämne.

Mer information om festivalen hittar du på adressen http://eslovsfotoklubb.blogspot.se/p/fotofestival.html

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.