MISSA INTE DIGITALFOTO 10-2014 – NU I EN BUTIK NÄRA DIG!

Aktuellt 5 sep 2014

DigitalFoto 10-2014 innehåller massor av spännande fototips, tester av kameror och tillbehör, intervjuer av proffsfotografer och mycket mer. Här kan du läsa om hur du får tag på tidningen, och dessutom berättar chefredaktören Dietmar Heinrich i ett videoklipp om lite av innehållet

DIFO1410-540

Temat i DigitalFoto nummer 10-2014 är ”De 10 viktigaste reglerna för landskapsfotografering”.

Men det är naturligtvis inte det enda du kan läsa om i det här numret. Vad sägs exempelvis om fototips om så pass skilda ämnen som fotografering av fjärilar och insekter, så använder du Live-View utomhus, och hyperfokalfokusering – så fungerar det. Dessutom lär vi dig att själv tillverka en softbox till din externa blixt, och mycket mer.

I månadens intervju med en proffsfotograf har vi träffat matfotografen Francesco Tonelli vars bilder sannerligen får det att vattnas i munnen. I avdelningen Vykort från gränslandet får vi dessutom den här gången träffa gatufotografen Dougie Wallace som har specialiserat sig på att fota svensexor och möhippor.

Är du intresserad av tester så innehåller tidningen ett helt batteri sådana. Förutom enskilda tester av praktiska fototillbehör har vi även passat på att skärskåda Panasonic Lumix GH4, Leica T, samt Nikon 1 V3. som om inte det vore nog så har vi även passat på att  jämföra ett antal Nikon- och Canonmodeller för att se vilken modell som verkligen är bäst.

Videoklippet med chefredaktör Dietmar Heinrich som berättar lite om innehållet i DigitalFoto 10-2014 hittar du här:

 

DigitalFoto 10-2014 finns nu i en butik nära dig, eller så kan du köpa numret via Faktaböcker.se, vilket du gör via den här länken.

 

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.