Missa inte årets fotoworkshop!

Aktuellt 8 sep 2013

Missa inte årets fotoworkshop med landskapsfotografen Claes Grundsten.

ClaesGrundsten-Wordpress

Mellan den 18 och 20 oktober i år så anordnar Zoom Fotoresor i samarbete med DigitalFoto en fotoworkshop med landskapsfotografen Claes Grundsten. Temat är Workshop i landskapsfotografering, och målgruppen är fotointresserade i alla åldrar – dock ej nybörjare. Workshopen hålls i Söderåsens Nationalpark mellan Ljungbyhed och Helsingborg där ni under tre dagar strövar med kamerorna i den vackert höstfärgade bokskogen. Trädstammarna står som pelarsalar, lövkronorna välver sin brokiga palett över de branta sluttningarna. De djupa ravinerna som Skärån skurit ner är dramatiska. Motiven finns i överflöd. Claes delar med sig av sin erfarenhet och på kvällarna tittar ni på bilder och diskuterar teknik, och inte minst bildestetik.

Mer information hittar du här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.