MATS ALFREDSSON VISAR BILDER HOS SCANDINAVIAN PHOTO

Aktuellt 13 maj 2015

Just nu är fotogalleriet i Scandinavian Photos nyöppnade butik på Sveavägen 20 i Stockholm fylld med bilder av fotografen Mats Alfredsson

MatsAlfredsson-Wordpress
Bild: Mats Alfredsson

 

Den 6 maj öppnade Scandinavian Photo en ny butik på Sveavägen 20 i Stockholm. I butiken ryms även ett galleri där fotografer inom olika genrer kommer att ställa ut under året. Först ut är Boråsbaserade Mats Alfredsson som ställer ut gatufotografier från en rad storstäder.

Mats fotografier bjuder på en spännande resa genom en rad storstäder. Från Melbourne och Chicago, till San Francisco och London, vidare till Berlin, Barcelona och Amsterdam. Mats passion ligger i intresset för människor, och bakom bilderna döljer sig miltals av promenader, timmar av väntan och otaliga resor med tåg, spårvagn och tunnelbana.

Utställningen hänger i Scandinavian Photos butik på Sveavägen 20 i Stockholm från den 6 maj till mitten av juli.

Mats har en bakgrund som reporter och fotograf i Göteborgs förorter. Journalistiken tog honom vidare till Skövde och sedan 25 år tillbaka är Mats bosatt i Borås där han varvar arbetet som egenföretagare i reklambranschen med fotografi.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.