MAKRO MED DET VANLIGA OBJEKTIVET

Nyheter 8 Nov 2017

Novoflex lanserar en adapter som ger makro för Sony E

Om du har en Canon-kamera har det under några år funnits lösningar för att vända på objektivet för att använda det vid makrofotografering. Nu släpper Novoflex en adapter (Novoflex Nex-Retro) som gör att även de som plåtar med Sony-kamera kan utnyttja den här tekniken.

Man använder adaptern genom att koppla samman kameran och objektivets elektroniska kontakter med en sladd mellan två ringar, varav den ena fästs i objektivets bajonett och den andra i kamerans.

Priset för Novoflex adapter för Canon-kameror ligger på 299 euro (cirka 3 100 kr), medan den nya för Sony E-fattning kostar 349 euro (cirka 3 600 kr)

Läs mer om Novoflex Nex-Retro på https://www.novoflex.com/en/products/macro-accessories/reverse-adapter-eos-retro/

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.