LYSTRING ALLA NIKONFANTASTER – NIKONGUIDEN 1-2016 ÄR HÄR!

Okategoriserade 18 feb 2016

Nu finns NikonGuiden i en affär nära dig!

NIGU2016-01

Nikon Specialutgåva har bytt namn till NikonGuiden, och nummer 1-2016 ger dig ännu mer Nikonkunskap så att du kan bli en ännu bättre Nikonfotograf. Det här är de viktigaste delarna av innehållet:

  • I kapitel 1 innehåller ett stort antal artiklar som detaljerat och pedagogiskt går igenom ett antal Nikonrelaterade fotoämnen. Bland ämnena som tas upp kan nämnas ”37 saker fotografer gör fel – Och hur man kan sluta gör dem”, ”Bemästra konsten att ta monokroma bilder” och ”10 saker du måste bemästra på din Nikonkamera”.
  • Kapitel 2 är helt dedikerat till ett antal fotoprojekt, som kan hålla dig och din Nikonkamera sysselsatt under en ganska lång tid framöver.
  • Det tredje kapitlet, slutligen, fokuserar vi på ett par funktioner i din kamera och i ditt bildflöde som du verkligen måste bemästra för att få så bra resultat som möjligt.

TIDNINGEN KÖPER DU ENKLAST HOS FAKTABÖCKER.SE

 

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.