LOWEPRO PRO RUNNER II ÄR HÄR

Nyheter 28 maj 2015

Nu har fotoväsktillverkaren Lowepro passat på att uppdatera sin ryggsäckserie Pro Runner, och nykomlingarna i Pro Runner II-serien erbjuder, förutom plats för kamerautrustningen, även plats för bärbar dator, läsplatta och ritplatta

LoweproProRunnerII-Wordpress

Nu har Lowepro uppdaterar sin Pro Runner-serie. De nya ryggsäckarna ingår i serien Pro Runner II och är anpassade för moderna fotografers nya behov, med speciell plats för bärbar dator, läsplatta och ritplatta.

”Dagens fotografer bär med sig en hel del tekniska prylar utöver kamerautrustningen”, säger Kirstine Lindholm, produktchef hos Focus Nordic. ”Dessa nya versioner av ryggsäckar ger ännu större skydd av utrustningen och har flera fack för ömtålig utrustning, som dator, iPad, ritplatta, med mera, samtidigt som storleken är godkänd som handbagage”

De nya ryggsäckarna, som kommer i tre versioner, har en väl skyddad del för kamerautrustning, Lowepros patenterade inbyggda regnskydd, och remmar för att fästa säcken ovanpå t.ex. en resväska. På utsidan finns fickor/fästen för exempelvis vattenflaska, stativ m.m. Enligt pressreleasen ska materialvalet dessutom vara av ännu högre kvalitet än tidigare.

Pro Runner BP 350 AW II

Den minsta av de tre modellerna rymmer en systemkamera med objektiv (exempelvis Canon 5D med ett 70-200 f/2,8), 4-5 extra objektiv eller blixtar, en dator upp till 13 tum, plus en 10-tums läsplatta och exempelvis Wacom ritplatta. Dessutom erbjuds ett antal mindre fack för exempelvis smartphone, hörlurar, eller hårddisk.

Pro Runner BP 450 AW II

Rymmer upp till två systemkameror med objektiv, som exempelvis två Nikon D4S med 70-200 f/2,8 eller 300 mm, 5-6 extra objektiv eller blixtar, en dator upp till 15 tum, plus en 10-tums läsplatta och en Wacom-ritplatta. Dessutom erbjuds flera mindre fack för exempelvis smartphone, hörlurar, och hårddisk.

Pro Runner RL x450 AW II

Rymmer upp till två systemkameror med objektiv, som exempelvis två Nikon D4S med 70-200 f/2,8 eller 300 mm, 5-6 extra objektiv eller blixtar, en dator upp till 15 tum, plus en 10-tums läsplatta och en Wacom-ritplatta. Dessutom erbjuds flera mindre fack för exempelvis smartphone, hörlurar, och hårddisk.

Pro Runner II börjar levereras i juni och kommer att kosta:

Pro Runner BP 350 AW: ca 2 560 kronor

Pro Runner BP 450 AW: ca 3 100 kronor

Pro Runner RL x450 AW: ca 4 125 kronor

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.