Lowepro Adventura Ultra Zoom 100

Nyheter 2 sep 2010
Adventura UZ100

Lowepros nya axelremsväska är designad för kompakta ultrazoomkameror, och är en skyddande, kompakt lösning med en anpassningsbar design.

Adventura Ultra Zoom 100 har en flexibel  design, där en vadderad borttagbar skiljevägg  kan justeras för att ge skydd åt både stora och mindre kameramodeller. Väskan som öppnas från ovansidan, är anpassad för snabb och enkel åtkomst till kameran. Detta möjliggör att med en hand ta kameran och fotografera direkt, utan att ändra grepp.

Andra detaljer som finns är fickor för två minneskort och upp till fyra batterier, en ficka på baksidan för MP3-spelare, en avtagbar axelrem och handtag för flera bärmöjligheter. Väskan finns endast tillgänglig i svart.

Adventura Ultra Zoom 100 blir tillgänglig under oktober med priset 295 kronor.

För mer information, besök http://www.lowepro.com/.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.