LJUSSTARKA OBJEKTIV FRÅN HASSELBLAD

Nyheter 22 Nov 2017

Hasselblad har nu visat upp ett par nya objektiv som är på gång, men som ännu inte är lanserade. Dels handlar det om ett 135mm f/2,8 med en telekonverter som ger en brännvidd på 230 millimeter och en bländare på f/4,8, dels ett objektiv med en brännvidd på 80 millimeter. Där är det inte klart vilken bländare det ska få, men man kommer att marknadsföra det som det ljusstarkaste objektivet Hasselblad har lanserat.

Båda de nya objektiven kommer att ha centralslutare, något som gör att man får möjlighet att synka med blixt upp till 1/2000 sekund.

Lansering av det nya teleobjektivet kommer att ske till våren, men den som vill lägga vantarna på 80mm-objektivet får vänta till nästa höst. Priserna för de nya objektiven är ännu inte offentliggjorda.

Läs mer här: https://www.hasselblad.com/press/press-releases/hasselblad-expands-the-lens-range-for-the-x1d-50c/

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.