Ljudliga bilder med Pixengo

Mjukvaror 19 Dec 2012

Just nu finns det en uppsjö med bildappar, kameraappar och bildförvrängningsappar till iOS. Med hjälp av Pixengo till iPhone kan du nu lägga ytterligare en programkategori till listan.
Pixengo är nämligen inte bara en bildvisare, utan det som gör programmet lite unikt är att du kan kombinera en ljudfil med varje bild. Du kan exempelvis beskriva historien bakom bilden, eller berätta vilka som är i den. Om du inte har världens bästa berättarröst kan du kanske be en god vän, eller varför inte be barnen säga något snällt till farmor och farfar.

En bra funktion med appen är möjligheten att kunna dela med sig av ljud och bildklipp via länkar som du kan skicka till nära och kära. Det finns möjlighet att dela till Facebook, Twitter och e-post. Mottagaren får en länk som han eller hon kan följa, och sedan är det bara att titta och lyssna.

Om du har iPhone, kan du ladda hem appen här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.