Leica aviserar Oskar Barnack Award 2013

Aktuellt 19 Dec 2012

Den av Leica anordnade fototävlingen Oskar Barnack Award 2013 öppnar för mottagning av bidrag den 15 januari 2013. Förstapriset är värt totalt 15 000 Euro, uppdelat på ett kontantpris på 5 000 Euro, plus en Leica M-kamera plus objektiv.

De som vill vara med i tävlingen får skicka in upp till tolv bilder som ska gestalta samspelet mellan människa och miljö. Utöver huvudpriset utlyses även The Newcomer Award, som är en tävling i tävlingen där alla under 25 år får deltaga. Priset i den tävlingen är en Leica-kamera plus objektiv.

Bidrag kan skickas in fram till den 1:e mars 2013.

Mer information hittar du här!

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.