KUNGSBACKA FOTOKLUBB STÄLLER UT BILDER PÅ TJOLÖHOLMS SLOTT

Aktuellt 1 apr 2016

Just nu kan du se Kungsbacka Fotoklubbs bilder från naturen kring Tjolöholms Slott just på Tjolöholms slott

Tjolöholms Slott, som är beläget på en vidsträckt halvö i Kungsbackafjorden, är under 2016 del av Gothenburg Green World, ett evenemang som vill lyfta fram de många fantastiska trädgårdar som finns i Västsverige. Och naturen på Tjolöholm är temat i den utställning som nu visas i Galleri Tjolöholm.

TjoloholmSlott-Wordpress

Det är Kungsbacka fotoklubb som har låtit sig inspireras av landskapet kring slottet, och resultatet har blivit en fotoutställning. Medverkande fotografer är Eva Boberg, Christer Eriksson, Kristina Eriksson, Katarina Holmström, Tommy Johansson, Lars Liljendahl och Per Willington.

Utställningen pågår fram till den 22 maj.

Mer information hittar du här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.