JOBBA MED HDR OCH PANORAMA I ON1 PHOTO RAW 2018

Nyheter 10 okt 2017

ON1 lanserar uppdaterad version

Det är lätt att tro att det bara är Photoshop som gäller om man jobbar med bildbehandling, men det finns andra tillverkare än Adobe som utvecklar den här sortens programvara. Ett sådant företag är ON1, som tidigare har lanserat Photo Raw. Nu har man släppt en uppdatering av det här programmet, under namnet ON1 Photo Raw 2018. I den här versionen får man flera nya möjligheter att arbeta med sina bilder. Bland annat trycker man på att det i den här versionen går snabbare och enklare att skapa HDR-bilder av flera råfiler, och även panoraman är något som man har fokuserat på. Programmet anpassar och justerar bilderna automatiskt, även om de inte är fotograferade med hjälp av ett stativ. Till den här versionen har ON1 förbättrat de masker som används när man gör lokala justeringar, genom att lägga till Ludd- och Täthets-reglage.

Om du redan äger ett ON1-program går det att uppgeradera till den här versionen för 80 dollar. I annat fall kostar den här versionen 120 dollar, det vill säga runt 1 000 kronor.

Läs mer om ON1 Photo Raw 2018 här: https://www.on1.com/products/photo-raw/

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.