iSAW – ett nytt kameramärke för action

Nyheter 29 jul 2013

Sydkoreanska iSAW satsar nu på allvar även i Norden med en ny actionkamera

iSAW

iSAW Extreme är det senaste nytillskottet på den svenska marknaden för actionkameror, har det kompakta formatet på 61 x 43 x 32 mm, och ska, enligt den svenska generalagenten Focus Nordic, ge utmärkta ”point of view” (POV)-bilder. Den filmar i Full-HD-upplösning (1080p) med 60 bilder per sekund, och är utrustad med en 12-megapixels Sony Exmor CMOS-sensor.

Objektivkonstruktionen med sex linselement och ljusstyrka f/2,4 ger möjlighet till filmning även i miljöer med svagt ljus, och erbjuder 152 graders ”Point-of-view”.

Vidare gör en inbyggd tvåtums LCD-skärm det enkelt att bedöma sina bilder direkt i kameran. Och inbyggd WiFi gör att kameran kan skötas via en smartphone eller läsplatta. Den speciella appen för det kan laddas ner utan kostnad för både iOS (iPhone & iPad) och till Android.

Ett vattentätt undervattenshus som pallar trycket ned till 60 meters djup ingår när du köper kameran. Kameran har dessutom ett speciellt undervattensläge (Aqua-mode) med vilket rätt färger under vatten uppnås.

Ström tillhandahålls via ett batteri på 1200 mAh, vilket ger ca 120 minuters kontinuerlig drift, och för den som vill experimentera finns en intervallfotofunktion för både stillbild och video.

iSAW Extreme kostar cirka 3 600 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.