Interfit lanserar kompaktblixt

Nyheter 14 feb 2018

Blixtföretaget Interfit lanserar nu nya blixtaggregat med namnet Honey Badger HB320. Maxeffekten ligger på 320Ws, och dessutom har de här aggregaten ett starkt led-inställningsljus – perfekt om man vill använda i samband med videofilmning. Att det är just LED som används är ofta en stor fördel, då de är lite mer hållbara och stryktåliga än vanliga inställningslampor.

Ljusstyrkan på Honey Badger HB320 kan regleras i 1/10 steg ner till 7 steg svagare än maxstyrkan.

Honey Badger HB320 finns i ett par olika paketlösningar, där man kan välja mellan ett större paket med två aggregat med paraply/softbox, stativ och fjärrstyrning, eller i ett mer avskalat paket med en blixt med softbox och stativ. Räkna med ett ungefärligt pris på 4 700 kronor och uppåt.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.