Heta fotoväskor från ny aktör i Skandinavien

Nyheter 24 mar 2010

Nu gör den finska kameraväsktillverkaren Golla entré på den Skandinaviska marknaden och det gör man via distributören Tura Scandinavia.

Golla  Cam Pro
Golla Cam Pro

2010 års kollektion från Golla bjuder inte bara på nya mönster, former och färger, utan produktlinjen har dessutom utökats med två helt nya modeller, nämligen Cam Bag för instegs- och entusiastsystemkameror, och SLR XL för professionella fotografer.

Cam bag stängs med magnet- och kardborrelås, erbjuder en vadderad och borttagbar innervägg, justerbar axelrem, och extra frontfickor. Väskan säljs i färgkombinationerna svart/turkos, röd/ljusrosa, och lila/ljusgrå.
SLR Pro stängs med blixtlås och spänne för extra säkerhet, samt erbjuder två vadderade borttagbara innerväggar, en justerbar axelrem samt ett praktiskt handtag på ovansidan. Dessutom har väskan tre frontfickor, samt innerfickor för extra förvaring.

– Vi har som vanligt fokuserat på spännande färger och mönster. Design är viktigt för oss. Men årets fotokollektion bjuder även på två modeller vi tidigare inte haft i vårt sortiment. Dels väskor för alla som använder kameror i storleken semi-SLR. Dels väskor för alla professionella fotografer, säger Hélène Löthner, marknadschef på Golla.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.