Gävle Foto- och Mediamässa

Aktuellt 25 sep 2013

Den 4-5 oktober på stora Gasklockan i Gävle är det återigen Foto- och Mediamässa. Varför inte ta dig dit?

GavleFotooMediamassa-Wordpress

Den 4-5 oktober är det återigen dags för Gävle Foto- och Mediamässa med massor av nyheter och spännande utställare och föreläsare inom områdena foto, film, media, utbildning med mera.

Bland utställarna noteras bland annat Scandinavian Photo, Nikon, Canon, Moderskeppet, Faktaböcker, Kaffebrus, och Adobe.

Dessutom kommer fotomaraton att locka många tävlande i år i Lilla mobilklassen på fredagen, och stora klassen på lördagen. Vinnarna kommer att tävla om fina priser, samt att alla bilder (i stora klassen) kommer att visas på järnvägsmuseet.

Mässan äger rum på Stora Gasklockan i Gävle, är öppen mellan 12-17 på fredagen, samt mellan 10-16 på lördagen. Entrén ligger på 70 kronor för båda dagarna, och då ingår samtliga föreläsningar.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.