Gå en rymdpromenad mitt i Stockholm

Aktuellt 8 jul 2011

I början av juni öppnade en fotoutställning med rymdbilder från NASA på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm. De 24 fotografierna visar allt från Buzz Aldrins fotsteg på månen till hur rymdfärjan Discovery närmar sig rymdstationen ISS för dockning. Utställningen börjar på Raoul Wallenbergs torg vid Nybroplan och sträcker sig ut på Strandvägen, och rymdbilderna visas till och med den 13 juli.

Fotoutställningen är en del av ett samarbete mellan John Nurminen Events och Tekniska museet i Stockholm som just nu visar utställningen NASA — A Human Adventure.

Fotoutställningen kommer att vara öppen fram till och med den 13 juli 2011

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.