FOTOGUIDEN 5-2015 – FÖR ALLA PORTRÄTTÄLSKARE!

Okategoriserade 4 aug 2015

Nu har FotoGuiden 5-2015 nått butikshyllorna, och den här gången är ämnet porträtt

FOGU-1505-A-001-A

FotoGuiden 5-2015 har temat porträttfotografering. Människor är utan tvekan det allra mest populära motivet att fotografera, och för de allra flesta innebär det att ta bilder på leende människor i bekantskapskretsen. Men naturligtvis döljer porträttfotograferingen så mycket mer, vilket den här guiden ska visa dig. Här är lite om innehållet i detalj:

  • Vi börjar med att gå igenom grunderna, och du får då blad annat lära dig allt om hur du håller kameran effektivt, hur du komponerar bilder, hur du gör menyinställningar, hur histogrammet utnyttjas bäst, varför RAW är bättre än JPEG, hur du använder kamerans lägesväljare, och mycket mer.
  • Därefter fortsätter vi med ett kapitel där ärrade fotoproffs lär var sin lärling allt de kan om att fotografera barn, bröllop, mode, studiobilder, och en rad andra motiv och situationer.
  • en tredje delen av den här guiden har vi dedikerat till en avdelning med inspirationsbilder.

TIDNINGEN KÖPER DU ENKLAST VIA FAKTABÖCKER

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.