FOTOGRAFEN 3 HAR LANDAT!

Okategoriserade 18 feb 2016

Nu kan du köpa Fotografen 3-2016 i en butik nära dig!

FOGR1603

Fotografen nummer 3-3016 innehåller massor av spännande fotokunskaper, tester, tips och intervjuer. Nedan hittar du lite om innehållet:

  • Tema: Temat i Fotografen 3-2016 går onekligen i fotoprojektens tecken. I det här numret bjuder vi nämligen på hela 52 olika projekt – ett projekt för årets samtliga veckor. Här hittar du allt från coola till helt galna tekniker som garanterat kommer att hålla dig sysselsatt under lång tid framöver.
  • Fototips: Naturligtvis har vi i vanlig ordning ytterligare fototips och tricks att bjuda på även i den här utgåvan av Fotografen. I avdelningen Bildanalys går vi exempelvis igenom så vitt skilda saker som fotografering av smältande snö och personer som besöker en gatufestival. I avdelningen FotoSvar besvarar vi frågor om exempelvis bakknappsfokusering och lokala exponeringsförändringar i Lightroom 6, och i Tillbaka till grunderna får du den här gången lära dig allt om kamerans ljusmätningssystem.
  • Månadens proffsintervju: I månadens stora proffsintervju har vi träffat proffsfotografen Lottie Davies som, bland annat, berättar om konst, inspiration, minnen, och mardrömmar. Dessutom berättar vi om den underfundige japanske fotografen Tatsuya Tanaka som fotar miniatyrscenarier med hjälp av små figurer och vardagliga prylar.
  • Tester: I månadens stora jämförande test har vi tittat närmare på ett antal externa blixtar som passar perfekt i din kameras blixtsko, eller går att använda vid sidan om kameran. Dessutom har vi testat nya Sony A7S II, samt Canon PowerShot G5 X.

…och mycket mer i vanlig ordning.

ENKLAST KÖPER DU FOTOGRAFEN 3-2016 HOS FAKTABÖCKER

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.