FOTOBIBELN HAR LANDAT!

Okategoriserade 30 jun 2015

Nu har Fotobibeln 1-2015 kommit ut i butik, och det är en 164-sidig tegelsten som innehåller handfasta fototips och inspirerande intervjuer med ett antal fotoproffs

FOBI-1501-A-001-A-612

Fotobibeln är en unik fototidning, och med den firar vi att intresseområdet fotografering växer så det knakar. Ni blir bara mer och mer intresserade av att fota unika bilder. Fotobibeln nummer
1-2015 innehåller massor av spännande material som ska förbättra dina fotograferingskunskaper så att du kan ta ännu bättre bilder, men tidningen ska även vara en inspirationskälla där vi låter fotoproffs ge dig nya idéer. Här är lite om innehållet:

  •  I det första kapitlet ger ett antal professionella fotografer 150 handfasta tips om hur du tar ännu bättre bilder inom en rad olika genrer.
  • Kapitel två handlar enbart om inspiration, och där intervjuar vi en handfull proffsfotografer om deras karriär, och speciella fotografiska inriktningar.
  • Det tredje kapitlet är betitlat ”Teknik” och här hänger vi oss åt handfasta tekniktips där du får lära dig exakt hur du ska ställa in din kamera och resten av utrustningen.
  • Det sista kapitlet ägnar vi åt ämnet karriär, och här får du handfasta tips om hur du ska kickstarta din karriär som professionell fotograf.

FOTOBIBELN KÖPER DU ENKLAST VIA FAKTABÖCKER.SE

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.