FLER FUNKTIONER OCH APP TILL CANON CONNECT STATION CS100

Nyheter 24 mar 2016

Nu lanserar Canon en smartphoneapp till sin Connect Station CS100, och passar samtidigt på att släppa en firmwareuppdatering som ger mer kontrollmöjligheter och enklare åtkomst till bildbiblioteket

CanonConnectStationCS100-Wordpress

Nu lanserar Canon en smartphoneapp för Canon Connect Station CS100, och appen kommer både för iOS och Android. Via appen överför du bilder till – och hämtar bilder från – din smartphone eller surfplatta. Du kan bläddra bland bilderna, välja ut för visning på TV-skärm, byta namn på album och lägga till kommentarer. Det blir även möjligt att visa bilder både i din smartphone och surfplatta med hjälp av appen, plus att det går att söka på bilder efter datum och albumnamn.

LÄS MER: Canon Connect Station – Fotolagring på ett ställe

I slutet av maj 2016 passar Canon även på att lansera en firmwareuppdatering för Connect Station CS100. Uppdateringen har fått versionsbeteckning 2.0, och ger, bland annat, dra-och-släpp-möjligheter när du importerar bilder från din dator, men även utökade möjligheter att exportera bilder i Connect Station CS100 till ännu fler olika enheter.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.