FIVEDOTSIX MODEL 5 RYMMER BÅDE PACKNING OCH FOTOUTRUSTNING

Nyheter 10 Dec 2015

Nu kommer den femte produkten i Scandinavian Photos fotoväskserie ut i butik, och nykomlingen har fått namnet Model 5. Det handlar om den så kallad weekendväska som rymmer både kamerautrustning och en del övrig packning

FivedotsixModel5-Wordpress 

Fivedotsix Model 5 är en rymlig weekendväska – handsydd i äkta buffelskinn – där du får plats med både packning och fotoutrustning. På väskans invändiga kortsidor finns kardborreytor som gör att du kan placera de löstagbara innerväggarna så att de passar din utrustning. Invändigt finns även ett datorfack där en 15-tums laptop ledigt får plats, samt även ett mindre fack för nycklar och plånbok eller dylikt. Till väskan medföljer även en löstagbar axelrem i matchande läder

Model 5 finns att köpa hos Scandinavian Photo i färgerna svart och natur. Sedan tidigare finns kameraväskorna Model 1 och Model 2, portfolio-väskan Model 3, samt Model 4, en slimmad portfölj.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.