FASTA OCH LJUSSTARKA OBJEKTIV FRÅN OLYMPUS

Nyheter 7 Nov 2017

Olympus utökar sin professionella objektivserie

Nu utökar Olympus sin professionella objektivserie med ytterligare två fasta och ljusstarka objektiv. Sedan tidigare hade man M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO, och nu tillkommer M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO och M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO. Detta gör att man nu har tre profesionella objektiv med bländare f/1,2.

De båda nya objektiven följer i samma fotspår som 25mm-objektivet, och är damm-, stänk- och fryståliga, samt är försedda med snabb och tyst autofokus. Alla objektiv i serien har samma filterstorlek (62mm), vilket gör att man kan använda samma filter och tillbehör som fästs på objektivet till hela serien.

M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO beräknas finnas tillgängligt från slutet av denna månaden. M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO beräknas börja levereras i mars 2018.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.