EYE-FI MOBI – NYTT SD-KORT MED INBYGGT WIFI-STÖD

Nyheter 29 apr 2014

Mobi är det senaste WiFi-utrustade SD-kortet från Eye-Fi

Eye-Fi Mobi

Eye-Fi Mobi är ett WiFi-utrustat SD-kort som ger uppkopplingsmöjligheter för vanliga kameror. Kortet erbjuds i tre olika storlekar – 8, 16, och 32 GB –  och gör det möjligt att överföra bilder och video trådlöst till en smartphone eller läsplatta.

Många använder sin smartphone för fotografering beroende på möjligheten att direkt dela sina bilder, men som alla vet innebär det stora begränsningar när det gäller bildkvalité, zoom m.m.

Enligt tillverkaren ska det nya kortet kunna installeras enkelt utan dator, konto eller molntjänst, och ger då direktdelning från kamera till vald enhet av hela bildbiblioteket. Det innebär alltså att det inte krävs något nätverk, hotspot eller Internet för att överföra.

Kortet fungerar med tusentals olika kameramodeller, och används tillsammans med en kostnadsfri Eye-Fi-app för iOS och Android-enheter. Prestandan ska dessutom räcka till för filmning i full-HD-upplösning, eller stillbildstagning med snabb serietagning.

Eye-Fi Mobi finns för omgående leverans och kostar 539 kronor (8 GB), 777 kronor (16 GB), respektive 999 kronor (32GB).

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.