ESLÖVS FOTOFESTIVAL 2014

Aktuellt 3 okt 2014

Den 15:e november i Medborgarhuset i Eslöv är det återigen dags för Eslövs Fotofestival, och i år bjuds det på föredrag, bildvisningar, workshops, fotoutställningar, plankettävling, bokförsäljning, fika m.m.

PatrikLeonardsson-WordpressBild: Patrik Leonardsson

Den 15:e november klockan 9-18 är det återigen dags för Eslövs fotofestival. Bland annat kommer Mark Finney att föreläsa i ämnena Bildbehandling och konsten att göra bildspel. Fotografen Lars-Olof Hallberg berättar om Fjällbondens avsked och visar bilder, fotografen Patrik Leonardsson delar med sig av 20 års erfarenhet som professionell fotograf, och du kan även se fram emot Brutus Östlings föredrag ”Om Arktis och isbjörnarnas situation”.

Plankettävlingen är öppen för alla besökare, och reglerna är enkla: Häng tre bilder per klass på ett plank – max A4. Plank nummer ett har temat ”Allt levande på fyra ben”, och plank nummer två erbjuder fritt val av bilder.

Dessutom kommer Christer Granberg från Scandinavian Photo att berätta om utskrifter och skrivare.

Mer information hittar du här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.