100 kr att handla presenter för!

16 Nov 2011

Har du någon gång funderat på att göra din egen fotobok eller kanske en årskalender med dina egna bilder. Då tycker vi att du ska passa på nu.

Myphotobook har nämligen tagit fram ett erbjudande där du, som besöker firstfoto eller läser våra fototidningar, får 100 kr att handla för. Det enda du behöver göra är att ange en rabattkod när du gör din beställning. Rabattkoden är: first100

Exempel:

Fotokalender 30×30 cm, ord 229 kr + porto (49 kr).

Ditt pris: 129 kr + porto

 

Fotobok 20×15 cm, 12 sidor, ord 129 kr + porto (49 kr)
Ditt pris: 29 kr + porto

 

* Rabatten gäller en gång för nya kunder fram till den 2012.03.31 och kan inte betalas ut kontant. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden hos myphotobook. Rabatten gäller inte fraktavgiften.

Se fler exempel och beställ här


Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.