Dyk med Fujifilm XP200

Nyheter 28 mar 2013

Fujifilm XP200 är en stryktålig och vattentät kamera som borde passa den lite mer äventyrlige.

FujifilmXP200-Wordpress

Nya Fujifilm XP200 är företagets mest stryktåliga kamera hittills, och med den sätter man en ny standard för väderskyddade kameror i XP-Serien. XP200 är vattentät ner till 15 meter, och klarar dessutom att bli tappad från upp till 2 meter. Utöver det så är den även sand- och dammtät. 

Kameran tar bilder via ett 5x zoomobjektiv på motsvarande 24-140 mm, är utrustad med en 3-tumsskärm på baksidan (med 920 000 bildpunkter), samt en sensor på 16,4 megapixlar.

Bland övriga specifikationer som kan vara värda att nämna är videoinspelning i full-HD-upplösning, en seriebildtagningshastighet på upp till 10 bilder per sekund, samt WiFi-stöd

XP200 kommer i färgerna gul, blå, röd och svart, blir tillgänglig i början av maj, och kommer då att kosta cirka 2 500 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.