DxO Optics Pro i ny version

Mjukvaror 25 mar 2011
DxO Optics Pro

Nu har DxO släppt en uppdatering av Optics Pro som nu når version 6.5.6. De största nyheterna är stöd för tre nya kameramodeller – Canon EOS 600D, Canon EOS 1100D, och Olympus E-PL1. Dessutom tillförs stöd för 50 nya objektiv.

Version 6.5.6 finns att ladda hem som en fri uppdatering för alla som äger DxO Optics Pro sedan 1 juli 2009.

DxO Optics Pro är ett bildbehandlingsprogram som kan hanterar både JPEG- och råformatsbilder, och det kan genomföra automatiska optiska förbättringar i bilderna (förvrängning, vinjettering, kromatisk aberration, mm). Programmets råbildshanteringsdel kan ta bort brus, utföra optimering av exponeringen, göra keystone-korrigeringar, göra färgkontroller, mm.

Programuppdateringen finns att hämta via ditt registrerade konto hos DxO via följande länk: www.dxo.com/intl/photo/customer_account

Om du är nyfiken på vad programmet kan uträtta så kan du ladda hem en demoversion.

Ladda hem en demoversion här

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.