DxO Labs lanserar Optics Pro v6.6

Mjukvaror 25 jun 2011

DxO Labs har lanserat Optics Pro v6.6, en uppdaterad version av sin RAW-editor. Nyheterna i version 6.6 är bland annat, bättre kontroll och hantering av brus. Programmet har också fått en extra kontroll som ställer in mättnadsgraden för färger.

Version 6.6 har också fått stöd för ett antal nya kameror:
Nikon D5100 (Standard och Elite)

Olympus E-5 (Elite edition)

Panasonic DMC GF1 (Standard och Elite)

Panasonic DMC GF2 (Standard och Elite)

Pentax K-R (Standard och Elite edition)

Användare som köpt DxO Optics Pro efter den 1 juni 2009 får uppgraderingen gratis, medan en 30 % rabatt erbjuds helt nya kunder under lanseringen. Programmet finns att köpa hos DxO Labs och kostar under lanseringsperioden knappt en tusenlapp för standardversionen och ungefär det dubbla för Elite.

https://shop.dxo.com/login.php?CountryShow=International

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.