DUBBLA PROCESSORER I NYA TAMRON 24-70 F/2,8 G2 Tamron uppgraderar objektivet

Nyheter 11 aug 2017

tamron

När Tamron lanserade världens första 24-70 mm F/2,8-objektiv med bildstabilisering blev det väldigt uppskattat bland många fotografer. Nu kommer version två med många förbättringar.

I nya Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 satsar Tamron extra mycket på bildstabiliseringen (VC, Vibration Compensation) genom att utrusta objektivet med dubbla microprocessorer. Den ena ansvarar enbart för autofokusen, som liksom tidigare drivs av en tyst ultraljudsmotor (Ultrasonic Silent Drive, USD) men genom den högre beräkningskraften får snabbare och noggrannare skärpeinställning.

Den andra processorn är dedikerad åt bildstabiliseringen, som nu klarar att kompensera kameraskakningar upp till 5 steg längre slutartid än man normalt kan använda på fri hand.

Alla rörliga delar i det nya objektivet har förbättrats, bland annat har zoommekanismen fått ökad följsamhet och precision. Elektromagnetisk bländare, en finess som tidigare endast fanns för Canon, hittas nu även i Nikon-versionen. Den ger snabbare och exaktare bländarstyrning, vilket kommer väl till pass både vid actionfotografering och videoinspelning.
Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 finns med fattning för Canon och Nikon och börjar levereras nu under augusti månad.

Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 (Canon), Ca-pris: 13,999:- (inkl. moms)

Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 (Nikon), Ca-pris: 13,999:- (inkl. moms)

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.