Displayskydd från MAS

Kringutrustning 22 okt 2012

Allt fler kameror har högupplösta tryckkänsliga skärmar, vilket samtidigt ökar kravet på skydd. Dock är inte alternativen med vanlig plast att rekommendera, då exempelvis Live View ska representera hur bilderna verkligen kommer att bli redan på skärmen. Företaget MAS har hittat en lösning på det problemet. De tillverkar nämligen självhäftande displayskydd i extremt tunt och tåligt glas, som enligt tillverkaren inte ska påverka bildåtergivningen nämnvärt. Skydden är slag och reptåliga och tillverkade av optiskt glas. Du får bibehållen touch-känsla, vilket gör att pekfunktioner fungerar som det är tänkt.

Skydden splittras inte om olyckan skulle vara framme, och de ska enligt uppgift vara enkla att installera – inga medel behövs vid installationen då de fäster statiskt. Av samma anledning förekommer inte heller bubblor.

Priset hamnar runt 200 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.