DIGITALFOTO 9-2015 HAR ANLÄNT!

Okategoriserade 4 aug 2015

DigitalFoto 9-2015 är ännu ett nummer av Sveriges mest lästa fototidning som innehåller massor av spännande innehåll för dig som vill få din hunger efter fototips, nyheter och fototester tillgodosedd. Bland annat får vi följa med på en spännande fotoresa till Island, lära oss allt om hur man väljer rätt objektiv, och ta del av tester av kameror som Canon 750D och 760D. Och mycket mer i vanlig ordning!

Här kommer lite information om innehållet i DigitalFoto 9-2015:

DIFO-1509-A-001-A

  • Tema: I den här månadens tema kombinerar vi två olika huvudspår. Till att börja med går vi genom alla saker du måste tänka på inför din nästa fotoresa eller fotoroadtrip; vad ska du ha med dig för utrustning, hur ska du klä dig, och hur planerar du din fotografering? Dessutom kryddar vi innehållet med handfasta tips om hur du blir kung över långa exponeringar.
  • Fototips: I tidningens övriga fototips lär vi dig bland annat hur du fotar fantastiska slow-motion-bilder, hur du fångar bilder på småfåglar i trädgården, och hur du förevigar en miniskyline av ett fantasilandskap uppbyggt av skruvar och muttrar. Dessutom dyker vi ner i ämnet brännvidd, samtidigt som Scott Kelby visar hur du utnyttjar naturligt infallande ljus från ett fönster för att kunna ta det perfekta inomhusporträttet.
  • Månadens proffsintervju: I månadens proffsfotografintervju har vi träffat Pulitzer Prize-vinnaren Lynsey Addario som under hela sin karriär haft siktet inställt på att fota konflikter och dokumentera konflikters inverkan på människor, samt kvinnofrågor.
  • Tester: Även bland månadens tester har vi massor spännande att bjuda på. Exempelvis har vi passat på att testa de båda nykomlingarna Canon EOS 750D och 760D, men även Samsung NX500. Dessutom har vi testat några av marknadens absolut bästa spegellösa systemkameror mot varandra.

…och mycket mer i vanlig ordning.

ENKLAST KÖPER DU DIGITALFOTO NUMMER 9 PÅ FAKTABÖCKER.SE

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.