DIGITALFOTO 7-2015 FINNS I BUTIK!

Okategoriserade 9 jun 2015

Nu är det dags att springa till butiken och köpa nya numret av DigitalFoto.

DIFO-1507-A-001-A

Ett rykande färskt nummer av DigitalFoto finns nu i butik, och här är ett axplock ur innehållet:

  • Tema: I ett av numrets bärande artiklar har vi skickat ut en proffsfotograf på stan med en amatör i släptåg. Ämnet är gatufoto, och du får lära dig en hel del av denna genres hemligheter. Fine-Art, eller nakenfoto är en annan mycket gammal fotogenre, och det ämnet går vi genom i en artikel med start på sidan 20.
  • Fototips: Bland månadens fototips i DigitalFoto 7-2015 vill vi puffa lite extra för tipsen om hur du lyckas med dina panoramabilder, hur du kan föreviga dina barns fötter, och hur du ställer upp dina blixtar för att ta fantastiska porträttbilder. Dessutom gör vi en djupdykning i ämnet RAW-filer.
  • Månadens proffsintervju: I månadens intervju med en proffsfotograf har turen kommit till mästaren Elliott Erwitt, som berättar om sina bilder på presidenter, kändisar och hundar. Dessutom passar vi på att berätta om taxichauffören som har startat ett projekt där han fotar sina kunder.
  • Tester: I månadens stora jämförande test så har vi tagit en närmare titt på några av de allra bästa kamerorna du kan köpa för pengar för att se vad som är bäst för dig. Dessutom har vi testat Nikon D7200, Olympus OM-D E-M5, och en rad olika fototillbehör.

…och mycket mer i vanlig ordning.

ENKLAST KÖPER DU DIGITALFOTO 7-2015 VIA FAKTABÖCKER

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.