DigitalFoto 13 2012 i butik

Nyheter 27 Nov 2012

I det här numret av DigitalFoto har vi med ett helt tema i ämnet vattenfotografering. Där kan du lära dig allt om att fotografera bäckar, vattenfall, havet, eller varför inte den lilla insjön?

Men numret innehåller naturligtvis så mycket mer. Eller vad sägs om vår intervju med de båda vulkanfotograferna Bruce Omori och Tom Kuali’i. Det är två killar som verkligen vet hur man sliter på kameror. Dessutom bjuder vi på en intervju med en av Storbritanniens bästa landskapsfotografer Fran Halsall.

I vanlig ordning så levererar vi självklart också massor av fototips. Redan på sidan åtta, och sju sidor framåt ger vi dig tips på tio fotoprojekt som du kan ta dig an. Det följer vi sedan upp med mer handfasta tips i avdelningen Plåta! Där får du den här gången bland annat lära dig mer om hur du fotograferar i dimma, hur du skyddar dig mot regn, hur du får till snygga och minimalistiska svartvita bilder, hur du tar gafflade bilder, och mycket mer.

Dessutom kan jag inte låta bli att göra reklam för månadens tester, där vi både gör ett djuplodande test av nya Nikon D600 och låter några av marknadens bästa fotoskrivare visa färg.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.