DANSA TILL LJUSETS MUSIK

Teknik 7 Dec 2015

Fira rörelse på ett kreativt sätt DansaTillLjusetsMusik1-Wordpress

Dansare är ofta glada över att få publicitetsbilder, och du kan samtidigt ta lite dramatiska bilder till din portfolio. De här bilderna tog Kevin Voller i en studio med hjälp av två blixtar, en mellanstor softbox och en beauty dish på kamerans högersida och på vänstersidan en svart reflexskärm som absorberade blixten. ”Kameran monterades på ett stativ, och positionerades ganska lågt för att se till att dansaren Amy blev ordentligt inramad när hon hoppade”, säger han. Kevin använde även talkpuder i princip överallt där motivet kunde tänkas röra sig.

www.kevinvoller.co.uk

DansaTillLjusetsMusik2-Wordpress Sätt igång 

  • Utöver talk kan du testa att blanda mjöl med färgat puder för att skapa starka färgglada bilder i liknande stil. Kolla bara så att det är okej med din dansare.
  • Testa low key-bilder för att fånga ögonblick – low key-ljuset skapar en härlig känsla.
  • Överväg att fokusera på detaljer istället för att rama in hela personen. Fotografera dansarens kroppsposition, hens fotpositioner och så vidare. Glöm heller inte dansarens förberedelser.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.