DAGS FÖR KONSTRUKTION

Teknik 16 okt 2015

Hämta inspiration från broar och andra byggprojekt

DagsForKonstruktion-Wordpress Större byggprojekt kan ge fantastiska bilder, särskilt på kvällen. En bro som byggdes vid Hoover Dam i Colorado fascinerande Jamey Stillings, och han besökte platsen 16 gånger för att dokumentera dess konstruktion.

Jamey säger att hans mål var att uppmärksamma den samlade talangen och arbetsinsatsen hos de som byggde bron. Han ville helt enkelt placera den i sitt historiska och estetiska sammanhang, samt inleda en diskussion om hur den här typen av byggnadsverk påverkar det naturliga landskapet. Bilden finns med i boken Landmark: The Fields of Landscape Photography.

Sätt igång

  • Var beredd på att besöka platsen när som helst på dagen och natten för att fånga de bästa bilderna i det bästa ljuset.
  • Du behöver normalt kontakta någon ansvarig på bygget för att få tillstånd att fotografera. Testa att erbjuda dem några av dina bilder som de kan använda för publicitet i utbyte mot att du får tillträde till platsen.
  • Använd små bländare för att framhäva lamporna som attraktiva stjärnor.

www.jameystillings.com

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.