DAGS ATT KÖPA KAMERAGUIDEN 3 – SOMMARENS PRODUKTGUIDE!

Okategoriserade 2 jun 2015

Går du i inköpstankar, eller bara är intresserad av kameror, objektiv och fototillbehör så är KameraGuiden 3 – Sommar 2015 rätt tidning för dig

KAGU-1503-A-001-A

Sommarutgåvan 2015 av KameraGuiden har vi i vanlig ordning fyllt med tester, tester, och åter tester – allt för att du ska få ett så bra underlag som möjligt när det är dags att uppdatera hela eller delar av din fotoutrustning.

Den här utgåvan av KameraGuiden innehåller en lång rad intressanta tester. Det första kapitlet ägnar vi åt tester av enskilda kameror, och den här gången finns det med en blandning av tester bestående av kompaktkameror, spegelreflexkameror och spegellösa kameror.

Den här gången har vi även blandat rejält bland de jämförande testerna, och kan bjuda på allt från tester av budgetkameror och mellanformatskameror till tester av fasta vidvinkelobjektiv och Studioljus. Däremellan passar vi även på att testa bildbehandlingsprogram och Objektiv för djurfotografering.

DU KÖPER ENKLAST KAMERAGUIDEN SOMMAR 2015 VIA FAKTABÖCKER.SE

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.