DAGS ATT KÖPA DIGITALFOTO 8-2015!

Okategoriserade 7 jul 2015

Nu har DigitalFoto nummer 8-2015 nått butik, så köp så fort som möjligt innan den tar slut!

DIFO-1508-A-001-A

Här är lite om innehållet:

  • Tema: Oavsett om du har proffsambitioner, eller helt enkelt bara hjälper en kompis eller familjemedlem så är det ett ganska stort projekt att ta sig an en bröllopsfotografering. Som tur är för dig så är temat i DigitalFoto 8-2015 en 12-sidig bröllopsfotospecial som går genom alla viktiga detaljer som du måste känna till för att klara att föreviga den stora dagen.
  • Fototips: I det här numret får du även tips om hur du tar coola HDR-bilder och hur du leker med färgpulver för att skapa annorlunda bilder. Dessutom låter vi en lärling följa med en av våra proffsfotografer under en dags fotografering på en fjärils- och fågelpark, plus att vi gör en djupdykning i ämnet autofokus. Plus ytterligare ett antal tips i vanlig ordning.
  • Månadens proffsintervju: I månadens proffsfotografintervju har vi fått en pratstund med den världsberömde landskapsfotografen Charlie Waite, och vi har även fått följa med en fotograf som under ett antal år har dokumenterat en grupp utsatta Rumäner som bor i en underjordisk tunnel i Bukarest.
  • Tester: I det här numret av DigitalFoto testar vi de nya kameramodellerna Pentax K-S2 och lilla läckra Fujifilm X-A2. Dessutom har vi genomfört ett riktigt stort test av hela åtta stycken superzoomobjektiv.

ALLRA ENKLAST KÖPER DU DIGITALFOTO HOS FAKTABÖCKER

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.